Wijbrands oude log
Alles tot en met het gebroken been in 2008
Laatste reacties
  Rozentuin

  Ponniebillen

  Theatergroep Ponies 
  Dat is een beetje het probleem van nieuw, vers en helemaaal fris. De zeven afgestudeerden van de Utrechtse theaterfaculteit die afgelopen december hun afstudeerstukken samensmeedden tot een theaterhappening zijn daar nu achter aan het komen. Hoe je na een flitsend debuut aan je tweede ding gaat beginnen. Het moest iets zijn met 'Roze Mosselen'. Ofwel: je bent jong en je moet iets, zoals op een podium staan.
  Dus noemden deze zeven, die nog niet helemaal klaar zijn om tegen Thebe op te trekken, zich Theatergroep Ponies en gingen ze improviseren op 'hoe je op het toneel staat en er dan pas achter komt dat je dan ook nog iets te vertellen moeten hebben'.
  Of zo. 
  Het resultaaat, best lief, maar nog niet helemaal geschikt voor de grote theaters in de wereld, ging woensdag in het Utrechtse Theater Kikker in première en toert nu door Nederland. Ze komen ook op de Parade. Ze gaan vast nog groeien. Zoals jonge roze mosselen ook doen.
  Een belangrijk  ding weten ze al: dat je, als je in het theater iets wilt betekenen, met je billen bloot moet. Vroeg of laat  moet dat. Dat doen ze dus. Letterlijk.
  Nu ook nog figuurlijk en dan wordt het echt interessant. 
  Meer weten? Hier zijn ze
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Abonneren
  Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
  Categorieën
  Alles over theater

  Creative Commons License
  Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing.

  Alles over theater

  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl